събота, 31 януари 2015 г.

Мъжки обувки

Мъжете, които не изостават от модните тенденции, знаят, че мъжките обувки са много важна част от тяхното облекло. Днес разнообразието от модели е изключително голямо- има за всеки повод, за всеки сезон, за всички вкусове и предпочитания.


На някои мъже само един чифт обувки им е достатъчен, за да ходят навсякъде с тях и нямат нужда да си купуват различни модели. Но има и такива мъже, които са като жените. Те държат особено много на външния си вид и предпочитат да имат няколко чифта за различни поводи.


Някои лесно избират обувките си, други изпитват известни затруднения при наличието на това голямо многообразие от модели. Ако и вие се затруднявате, може винаги да се консултирате с продавач- консултантите или с някой приятел. И все пак, ако искате да избирате сами, трябва да се съобразявате само с няколко неща.


Ако обичате да носите мъжки панталон, добре е цвета на панталона и цвета на обувките да си съвпадат. Още по- добре би било, ако обувките ви са в по- тъмен цвят. Чорапите, както всички знаят, трябва да са в тъмни и неутрални тонове. Има едно изключително правило за мъжките обувки и колана- те трябва винаги, ама винаги да се съчетават по цвят и най- вече по материя. Представете си велурени обувки и лачен колан- пълен абсурд.


Ако предпочитате дънки, тогава е по- лесно, защото почти всички модели обувки и цветове си отиват с дънките. Изключение правят някои модели лачени обувки, които са строго официални.


Ако сте спортен тип, дънки със блуза или тениска ще ви стоят чудесно в съчетание с кецове, а защо не и сандали през по- топлите дни.


Но ако комбинирате дънките с риза, тогава за предпочитане са ежедневните ви обувки.


Черните обувки са подходящи за панталони в по- тъмни цветове; тъмно кафявите- за кфявата или бежовата гама, може и някои тъмно зелени; а светло кафявите- в по- светли тонове.


Каквито и обувки да изберете, останете верен на собствения си стил и вкус.


Вижте повече на: http://e-obuvki.com/



Виж още: Мъжки обувки

Няма коментари:

Публикуване на коментар