събота, 31 януари 2015 г.

Фитнес уреди - крос тренажори

Драги любители на спорта и фитнеса, позволете ми да се обърна към вас и спра вашето внимание върху един много интересен и удобен фитнес уред, какъвто е крос тренажора. Сигурен съм, че на мнозина от вас им е познат добре този фитнес уред. Той е неизменна съставна част от фитнес уредите във всеки един фитнес салон, а също така може да се използва и в домашни условия


Какви са основните елементи на тези фитнес уреди? Това са маховика за регулиране на натоварването, стъпенките върху, които се стъпва и се симулира ходене, щеките с ръкохватките, които са свързани със стъпенките, за да се включат и ръцете при ходенето за да се симулира т. нар. скандинавско ходене. Вграденият течно кристален дисплей отразява изминатото разстояние, скоростта и изгорените калории.


Фитнес уреда-крос тренажор е комплексен уред. При неговото използване се тренират и включват почти всички мускули на горните и долните крайници, което позволява голяма ефективност на натоварването и изгарянето на значително количество калории за единица време. Благодарение на големия брой мускули, които участват в тренировката този фитнес уред е много предпочитан за бързото изгаряне на излишните калории. Използва се от мъжете и жените понеже е универсален. В домашни условия също е много полезен, тъй като този фитнес уред се явява комбинация между бягаща пътека и степерите, които симулират изкачване на стълби в домашни условия. Много е полезен и удобен за трениращите ски бягане, които го използват през лятната си подготовка за поддържане на спортната си форма скиори.


Този фитнес уред и голямо разнообразие от всякакви други фитнес уреди можете да намерите във виртуалния магазин спортен склад. В този магазин цените са конкурентни, изгодни и достъпни спрямо другите подобни магазини. Начините за плащане са лесни и достъпни за всеки потребител. В магазина спортен склад ще намерите още и различни спортни аксесоари и хранителни добавки за хора активно занимаващи се със спорт и бодибилдинг.


Ежедневното занимание макар и за минимално време със спорт, фитнес или бодибилдинг, позволява на организма да е винаги във форма и с висока имунна защита. Също така занимавайки се със фитнес или спорт ние сме по-весели и жизнерадостни и по-лесно приемаме стреса и психическите натоварвания, които са навсякъде в нашето ежедневие. Също така контролираме и теглото си, като наднорменото тегло е бреме за хората в развитите държави. Не на последно място и заниманието с фитнес води до здрав дух в здраво тяло.



Виж още: Фитнес уреди - крос тренажори

Няма коментари:

Публикуване на коментар