понеделник, 3 февруари 2014 г.

Как изглежда съвременният уеб дизайн

На тези, които тепърва им предстои изработка на сайт, ще обясним как изглежда съвременният уеб дизайн и какво могат да очакват срещу парите си. Разбира се, всеки сам решава какво да съдържа сайта му, но тук говорим за последните концепции при създаване на сайтове.


В началото ще ви разкажем за адаптивния уеб дизайн и неговото приложение към днешна дата. Ако си спомняте старите сайтове от преди години то вероятно знаете, че нямаше как да ги гледаме на телефона си, а малко по-късно изглеждаха доста смешно. Ето защо модерните дизайнери измислиха технология, чрез която сайта се нагажда според мобилното устройство, от което се гледа. Така вие можете да го отворите с таблет, смартфон, нетбук и други.


Освен всичко новото поколение сайтове разполагат със собствен администраторски панел, който се управлява лесно, дори и от хора, които не разбират от уеб програмиране и администриране. Тотален хит на пазара са онлайн магазините, където с няколко движения на мишката могат да се добавят или махат стоки, да се променят цени и информация.


За да бъде факт иновативния уеб дизайн се създадоха технологии, като HTML5, CSS3, jQuery и още много подобни. Те оживиха сивите уебстраници и ги накараха да заблестят с чара си пред екраните на потребителите. И тук е мястото да поговорим, кои са хората правещи всичко това достъпно за физическите и юридически лица.


Разбира се, отговорът е прост, уеб дизайнерските фирми като Glide Design например. Те предлагат изработка на сайт на отлична цена, която ще задоволи и най-претенциозния клиент. Поръчайте вашия онлайн магазин, туристически портал, новинарски сайт или друг вид интернет презентация, а ние ще я направим бързо и много качествено.


Ако цъкате с език виждайки големите фирмени страници и искате да сте част от всичко това посетете адреса по-горе. С желание и малка инвестиция, скоро и вие ще бъдете част от едрите играчи в интернет пространството. Пожелаваме ви високи постижения в бизнеса!



Виж още: Как изглежда съвременният уеб дизайн

Няма коментари:

Публикуване на коментар