неделя, 2 февруари 2014 г.

Цветните чорапогащи : с какво да ги носим?

Идва зимата. За да не се отегчите от мрачното време и често използваните традиционно бежови тонове на чорапогащите, за да вкарате повече живот и динамика в ежедневието си, стилистите съветват да използвате цветни варианти на този повседневен дамски атрибут. Макар че много жени отказват упорито да заменят класическите бежови и черни цветове с други, по-ярки. Те пропускат факта, че цветните варианти ще освежат визията, дори визуално могат да удължат краката и да намалят обема им.


Ако искате да поразите околните с цветни чорапогащи, то стилен начин е да ги комбинирате с тъмен връх. Ще постигнете хармония, ако допълните образа си с подходящи цветни бижута, шалове, портмонета или колани. Подбрани в тон с ярката рокля, пола или обувки /без ремъци и шнурове/, цветните чорапогащи ще удължат краката ви зрително.

Може да постигнете изящна визия с бели варианти, отлично съчетаващи се с пола или къси дънкови панталони, с туники и дрехи от трикотаж. Този цвят обаче не е подходящ за по-пълните крака, защото ще им придаде допълнителен обем.


Актуални за зимния сезон са чорапогащите в сребристи цветове. Те изглеждат страхотно с дрехи във всякакъв цвят и са чудесно украшение за краката, ако отивате на парти или нощен клуб.


Стилно изглеждат и вариациите в жълто, лилаво, тюркоазено, горчица или с шарени точки и квадрати. Отлично ги допълват хармониращи им принтове в облеклото.


За веселите и леко иронични девойки са подходящи комбинациите от светло сиви или бели чорапогащи с дънки и поли, с дрехи, направени от жарсе или с елементи от дантела.


Тенденция са вариантите в черно, в бургундско червено, в сиви и кафяви нюанси. Те вървят перфектно с тоалети и обувки в един цвят и удължават визията.

Цветните чорапогащи следва да се носят с женствени обувки, независимо дали са на ток, с платформа или ниски. Спортните модели не са подходящи.


Бихте ли носили цветен чорапогащник или клин? Не пренебрегвайте техния чар, привличащ мъжките погледи и внимание!



Виж още: Цветните чорапогащи : с какво да ги носим?

Няма коментари:

Публикуване на коментар