сряда, 12 февруари 2014 г.

Маркировка в кръгови кръстовища

Не е тайна, че кръговите кръстовища са сред най-безопсаните варианти за контролиране на движението. Заедно с този безспорен факт, трябва да кажем, че те имат сложна геометрична форма за разлика от обикновните кръстовища, които водачите познават.


Често шофьорите у нас, навлизайки в кръговото кръстовище, имат загуба за представа относно посоката, към която да продължат. Последното важи основно при неопитните водачи на МПС, тъй като все още не познават различните видове пътища и маркировки.


Многолентовите кръстовища състоящи се от две и три ленти също създават напрежение у младите и неопитните. Решението се крие в една ясно изразена маркировка сочеща начина да преминете. Последната може да бъде направена от фирми, като Трафик пътна сигнализация и то на ниска цена.


Организацията на движението спрямо кръговите кръстовища, ще търпи позитивна промяна с времето. Естествено това няма как да стане без недвусмислената маркировка, за която пишем в настоящата публикация. Ето защо, трябва  да се инвестира в този ред на мисли, както и да се спазват правилата за движение по пътищата.


Разбира се, освен маркировка са нужни и пътни знаци, които упоменават възможните ходове за участниците в движението. Правилното разположение на знаковата система, ще доведе от по-добра ориентация за безопасното минаване през всеки вид кръстовище.


Години наред ние от ТПС се грижим за изработката на знаци, табели, хоризонтална маркировка и всички важни елементи от пътната сигнализация на държавата. Днес предлагаме специални оферти за пътна маркировка, а повече информация ще откриете на уебсайта ни, където сме поставили и форма за контакт с фирмата.


В заключение


Силно вярваме в съвременните инструменти за пътна безопасност и заради това ги изработваме днес. Надяваме се, че заедно ще успеем да постигнем по-мирни пътища и да намалим фаталните инциденти, за които слушаме всеки ден по различните медии. Въпроси във връзка с цените на услугите ни можете да зададете в уеб страницата на Трафик пътна сигнализация.



Виж още: Маркировка в кръгови кръстовища

Няма коментари:

Публикуване на коментар