вторник, 16 декември 2014 г.

Изработка на сайт за хотел – как да направите качествен уебсайт за вашия бизнес

Ако имате и управлявате хотел, със сигурност ви е нужен интернет сайт за вашия бизнес. Днес уебсайтовете са много повече от места, които предоставят информация. Те са динамични и интересни платформи, които клиентите използват, за да установят контакт с вас и да закупят предлаганата от вас услуга. Вашият интернет сайт трябва да бъде привлекателен за клиентите, да предоставя полезна информация и да улеснява резервациите. Какви стъпки включва изработката на сайт за хотел?
Стъпка 1: Изграждане на уебсайт с атрактивна визия

Използвайте грабваща вниманието начална страница

Началната страница е първата страница, която посетителите на вашия сайт виждат. Затова тя трябва да бъде достатъчно грабваща и атрактивна, за да привлече и запази вниманието на посетителите. Използвайте страхотна снимка от хотел, която е показателна за него и ще предизвика интерес у клиентите.

Качете впечатляващи снимки в целия сайт

Вашият хотел предлага качествени услуги, които трябва да представите на потенциалните клиенти със снимки в интернет сайта. Включете снимки от хотелските стаи, фоайето, басейните, баровете и ресторантите.

Допълнете информацията с видео файлове

Видео демонстрацията е особено полезна и често предпочитана от клиентите. Направете кратък видео клип, който включва бързо представяне на услугите, които хотелът предлага, както и всички удобства.

Използвайте прост дизайн

Сайтът не трябва да бъде претрупан или объркващ. Оптималният вариант е да прост, красив и лесен за употреба. Дизайнът трябва да включва вашата марка и вашето лого, за да бъдат те забелязани от клиентите.
Стъпка 2: Платформата трябва да включва полезна за клиентите информация

Представената в сайта информация трябва да бъде актуална и добре написана

Оптималният вариант е да се възползвате от професионални услуги от автор, който ще структурира информацията и ще я предаде по атрактивен за читателите и запомнящ се начин. Нужни са данни за контакт и подробна информация за предлаганите услуги. Можете да включите и допълнителни инструменти, като например валутни курсове и прогноза за времето в района на хотела.
Стъпка 3: Лесен за използване сайт

Сайтът трябва да бъде ясен и подреден

Когато посетителите отварят различни страници, всичко трябва да бъде ясно, лесно разпознаваемо и връщането в началната страница трябва е бързо и удобно.
Направете мобилна версия на сайта

Все повече клиенти използват смартфони и таблети, затова сайтът трябва да има и мобилна версия, която е безпроблемно достъпна от такива устройства. Изработката на сайт за хотел изисква професионализъм и познаване на процеса, за да се постигне отличен и качествен резултат.



Виж още: Изработка на сайт за хотел – как да направите качествен уебсайт за вашия бизнес

Няма коментари:

Публикуване на коментар