вторник, 29 април 2014 г.

Хотели за кучета

Четириногите приятели са най-верните на човека, но е важно да знаете всичко за тяхното обучение и как точно трябва да те да се дресират, а не просто всеки един стопанин да разчита, че кучето му само ще се научи на командите. За целта има създадени специални хотели за кучета, където социалисти в тази област ще направят всичко това вместо вас, дресирайки питомеца ви идеално и според вашите желания. Запомнете обаче, че всяка една порода има различни заложби и ако все пак държите вашите кучета да са добри ловци например и да ви помагат и тази задачата, тогава ще трябва да си вземете специални ловджийски породи, които имат засилен инстинкт за тези неща.


В процеса на самото обучение в хотели за кучета, те ще се научат да изпълняват редица команди, като по този начин да игнорират определени дразнители от околната среда или пък напротив да реагират по-силно на тях. Влияние върху процеса на самото дресиране на кучета оказва и неговото физически състояние, както и самата порода на животното. Важното е не само да разчитате, че някой ще направи всичко вместо вас, но и след това да е спирате да се занимавате с питомеца ви, за да не забрави той в началото всичко научено. Все пак, както се досещате всеки един водач трябва добре да познава методиката на обучението, както и да я използва на своето куче и да доразвива неговите навици. Ако сте много навътре с тази тематика, тогава спокойно можете и самите вие да се заемете с цялостната програма на обучение на кучето, но все пак е по-добре да доверите това на специалистите от хотели за кучета.


Ако и вие искате да намерите такова приятно и забавно място за вашите кучета, където те не само да се обучават, но и да прекарат например новата година в обкръжението на своите верни приятели, тогава със сигурност можете да се доверите на професионалистите от Stifbg.com.



Виж още: Хотели за кучета

Няма коментари:

Публикуване на коментар