вторник, 29 април 2014 г.

Отключване на телефони – плюсове на този тип услуги

Всички сте се сблъсквали с неприятни факт да закупите телефон от мобилен оператор, който да се окаже кодиран, тоест да може да се ползва само с тяхна SIM карта. За съжаление не са редки случаите, когато това се премълчава при самата покупка и така вие разбирате за това ограничение едва след като започнете да ползвате закупения апарат. Това обаче не бива да ви огорчава, тъй като днес можете да се възползвате от услугите на множеството фирми на пазара, които ви предлагат фабрично отключване на телефони, каквато е EasyUnlock.eu.


Причините да правят това заключване мобилните оператори могат да са различни, но като цяло фактите са сходни. Така например тази практика за заключването на мобилните ви приятели и по-точно на самите карти, се използва най-широко в страните от Западна Европа и в частност в САЩ. Там устройствата се подаряват, тоест ако се обвържете към операторите за определено време. Така този тип кодиране на SIM-тесе явява нещо като превантивна мярка, за да не можете да ги препродавате. Това обаче може да ви попречи и в случай, че просто решите да ползвате телефоните с друга карта или пък да преминете към друг оператор. В България също често вече се прави кодиране на смартфони, тоест с цел да ползвате услугите само на определен мобилен оператор. Ако и вие сте попаднали в тази ситуация и искате бързо, ефикасно и лесно да се справите с проблема, тогава просто се доверите на професионалисти, които ще се заема с отключване на телефони.


Днес специалистите, които предлагат тази услуга не са никак малко, но безспорен лидер, както споменахме по-горе, е сайта EasyUnlock.eu. Тук ще ви помогнат лесно и бързо да се справите с проблема свързан с разкодиране на iphone или друга марка смартфон, като освен това всичко става дистанционно, чрез IMEI номера на апарата. Не забравяйте и че ще получите гаранция, а именно че ако не е възможно да се извърши отключване на смартфони и по-точно на вашия модел, тогава ще си получите заплатената сума обратно.



Виж още: Отключване на телефони – плюсове на този тип услуги

Няма коментари:

Публикуване на коментар