понеделник, 17 март 2014 г.

Люлката на Нютон - Символ на Успеха

Няма офис и бюро, на което да няма някакъв сувенир. Някои хора поставят на бюрата си подаръци от ценни за тях хора, за да им напомнят винаги за човека, който им и ги подарил, други са адски суеверни и си купуват неща, за които са чували, че носят късмет, трети просто слагат нещо хей така, без да се замислят – само, за да има нещо на бюрото, да не седи празно.


И ако Вие все още нямате нищо на своето бюро, значи сте дошли на точното място. Тук ще Ви предложим един аксесоар за бюро, който изглежда добре, а освен това е и символ на успеха. Става дума за люлката на Нютон.


Люлката на Нютон е един от най-търсените офис аксесоари. Тя нагледно показва законът за запазване на енергията. Представлява пет топчета от стомана, които са хванати с корда, за пластмасова рамка. Ако хванете едно, или няколко сфери от единия край, и ги залюлеете така, че да се движат като махало, ще видите как, те ще ударят другите сфери, но ще помръдне само последната от другия край (или последните няколко, в зависимост от това, колко топчета сте залюлели Вие), без другите да отчетат каквото и да било движение.


Люлката на Нютон символизира балансът във вселената, запазването на енергията, а освен това, този аксесоар се счита и за символ на успеха. И ако все още си нямате люлката на Нютон на Вашето бюро, сега е моментът да си я поръчате. Предлага се в различни размери – според предпочитанията, и мястото, което може да й отделите на бюрото си.


Люлката на Нютон може да Ви послужи за забавление, когато Ви е скучно, а също и за успокоение на нервите, когато сте напрегнати от твърде много работа.


Аксесоарът е подходящ за Вас, или за подарък на Ваш приятел, който току-що стартира бизнеса си. Всъщност, люлката на Нютон е подарък, подходящ за всеки човек, дом и офис.



Виж още: Люлката на Нютон - Символ на Успеха

Няма коментари:

Публикуване на коментар