петък, 14 март 2014 г.

Оптимизация на сайтове в няколко реда

Вероятно сте чували за възможността да оптимизирате уебсайта си за търсещите машини в интернет. Този процес е познат още, като SEO (Search Engine Optimization) и представлява съвкупност от методи, чрез които т.нар. ботове на Google и други търсачки издигат сайта ви в класациите си. Така например потребителите могат да ви намират по определени ключови думи свързани с нишата ви.


За да се получи качествена оптимизация на сайтове, е нужен кадърен екип, който да ви популяризира в мрежата. Процесът има две части On Page оптимизация (вътрешна) и Off Page (външна). При първата вие трябва да добавяте ново съдържание в сайта си, да го форматирате по подходящ начин и в същото време, да се грижите за външното набавяне на релевантни връзки сочещи към вас.


Когато говорим за SEO оптимизация трябва да добавим, че Google  направиха някои ъпдейти, които наказват целенасочено направените линкове с цел реклама и издигане в класирането. Вече всеки втори оптимизатор знае имената Panda, Penguin и Hummingbird, защото неведнъж или два пъти са вредили на професията му.


Ако се обърнете към професионалистите от www.delow.net обаче няма да имате подобни проблеми. Ние правим внимателни анализи на вашите сайтове, преценяваме възможностите за класиране по различни ключови думи и фрази, правим прецизен линк билдинг и не на последно място се грижим да не попаднете под ударите на ъпдейтите.


За няколко месеца вие ще видите сайта си на прилични позиции в Google SERP, а след още няколко вече ще сте на първа страница, откъдето ще получите добър трафик към сайта ви. Основната идея, е да превземете първите позиции и Delow ще помогнем това да стане по един фин и елегантен начин.


Може би се интересувате от цената за SEO оптимизация, но за да ви я кажем първо трябва да се запознаем с вас и сайтовете ви. Веднага след като осъществим изследването на страниците, ще се предложим конкретна оферта.



Виж още: Оптимизация на сайтове в няколко реда

Няма коментари:

Публикуване на коментар