вторник, 3 декември 2013 г.

Винстрол

Винстрол е по- използваното название на анаболния стероид Станозолол, също така може да се срещне и като Стромба. Определя се като анаболен стероид използван за изграждане на по- голяма мускулна маса. Анаболните свойства на този препарат са доста меки в сравнение с многото по-силни стероиди, но може да се разчита на него като медикамент за изграждане на мускули. Свойствата му дори могат да се сравнят с тези на Дианабол, но Винстрол няма такава склонност към водна задръжка.

Тъй като Станозолол не е способен да се преобърне в естроген, антиестрогени не са необходими при приема му. Гинекомастия не се получава дори при чувствителни спортисти. Винстрол изгражда плътен, качествен вид на мускулите без подкожна течна задръжка. Затова е удобен за “изчистващи” цикли, когато водната и мастна задръжка са значителен проблем. Популярен е при атлетите, чиито спортове изискват сила, бързина, издръжливост.


Обичайната доза за мъже е 35-75мг на ден под форма на таблети и 25-50мг на ден за инжекциите. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желаният резултат. Обикновено за маса се използва заедно с по-силен андроген като Дианабол, Тестостерон или Анадрол. В този случай Винстрол балансира цикъла, като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност, отколкото ако се ползват такива стероиди самостоятелно. Резултатът, който се очаква, е значително качване на нова мускулна маса, с по-приемливо ниво на водна задръжка.

При цикли за чистене Винстрол може да се комбинира с неароматизиращи андрогени като Тренболон или Халотестин. Подобни комбинации помагат за дефиницията, нацепения вид на мускулатурата, което е така желано от културистите. По-възрастни трениращи могат да добавят медикаменти като Примаболан, Дека-дураболин, ако желаят натрупването с този стероид. В такъв случай би трябвало има по-добри резултати с по-малко странични ефекти от стандартни андрогенни терапии(цикли).



Виж още: Винстрол

Няма коментари:

Публикуване на коментар