четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Каква е цената за изработка на фирмен сайт

Изработката на сайт за вашата фирма може да стане по много начини, които основно зависят от вашите идеи и цели. В случай, че искате 2-3 страници където да представите услугите или продуктите си, то вероятно цената ще е по-ниска, а ако желаете цял онлайн магазин, тогава трябва да сте готови за сериозна инвестиция. Вашият бизнес се нуждае от изработка на сайт, който да има оригинална визия, контролен панел за публикуване и премахване на съдържание и опции според изискванията на клиента.


В основния пакет получавате до 5 страници с възможност да ги увеличите. Примерното меню включва бутони ”За нас”, ”Цени и услуги”, ”Снимки”, ”Клиенти” и ”Контакти” като всичко останало се добавя отделно. Текста на отделните страници публикувате вие или вашия уеб дизайнер. В днешни дни има десетки фирми за уеб дизайн, които предлагат създаване на съдържание (content), с който да запълните сайта си. Ако поръчате тази услуга е нужно да дадете допълнителна информация за вашата работа, продукти и прочие.


Уеб дизайнът включва както изработка на сайт, така и неговото популяризиране. Основната идея е сайтът ви да се види от потребителите, които използват търсачки като Google.com, Yahoo и други. Колкото повече дневни посетители имате, толкова по-голям е шанса да увеличите клиентите си.


Услугата по оптимизация – SEO, се заплаща отделно от пакета на сайта и не е задължителна за потребителите. Тоест вие можете да оптимизирате и сами, но ви съветваме да се доверите на специалистите. Уеб трафикът е особено важен и ще ви помогне да рекламирате офертите си на възможно най-голяма аудитория.


Още днес може да получите качествена изработка на сайт Бургас, от която няма как да останете недоволни. Разгледайте нашите предложения и селектирайте това, което ви е нужно. Вашият фирмен уеб сайт ще стане готов за кратко време и то на достъпна цена. Пожелаваме ви успехи в бизнес отношение и можем да ви помогнем да ги постигнете.



Виж още: Каква е цената за изработка на фирмен сайт

Няма коментари:

Публикуване на коментар