вторник, 16 септември 2014 г.

Руска интернет телевизия в България

Ако можехте сами да създадете най-добрата руска телевизия в България, кои характеристики биха били най-важни за вас? Кристално ясна картина? Голям избор от програми? Възможност за запис на предавания? Лесен достъп и употреба? Добрата новина е, че вече не е необходимо да избирате някоя от тези характеристики и да се лишавате от други, защото kartinatv.bg предлага всичко в едно. Време е да спрете да мечтаете и да започнете да гледате!

Уникалната по рода си руска телевизия е специално създадена, за да могат руско-говорящите хора на територията на България да гледат най-популярните руски телевизионни предавания на родния си език. Благодарение на развитието на съвременните технологии и тяхното максимално използване, сега можете да гледате руска телевизия на територията на цяла България.


Какви са предимствата на kartinatv.bg?


Това със сигурност не е единствения доставчик на руска телевизия в страната. Защо тогава да изберете точна тази услуга? Разбира се, че заради многобройните предимства, предлагани от оператора. Знаем, че сте заети, затова ще изброим само най-важните от тях:


  • Над 100 телевизионни канала от страните от бившия Съветски съюз

  • Интернет телевизия без кабели и сателити

  • Голям избор от HD програми

  • Всички предавания се записват за две седмици, така че можете да ги гледате, когато имате време или настроение за това

  • Гледате на вашия телевизор чрез специален приемник или направо на вашия компютър чрез вашата интернет връзка

  • Можете да следите любимите си предавания на мобилни устройства с Android или iOS

  • Мулти абонамент – един абонамент може да се използва на три различни устройства

  • Отлично качество на картината

Не се лишавайте от удоволствието да гледате телевизия на родния си език. Руската телевизия е достъпна в България от години, но сега нещата са значително опростени. Вече не са ви нужни кабели, приемници и сателитни чинии, а единствено добра интернет връзка. Любимите ви руски предавания ще са достъпни за гледане на телевизор, компютър и мобилни устройства с iOS и Android.


Ние знаем, че в България постоянно живеят много руско-говорящи хора, а през лятото черноморските курорти са любима дестинация за гражданите на Русия и останалите държави от бившия Съветски блок. Именно затова предоставяме на всички тези хора отличната възможност да гледат руска телевизия с отлично качество.



Виж още: Руска интернет телевизия в България

Няма коментари:

Публикуване на коментар